Ideeën voor een geweldig personeelsuitje in Utrecht

Wanneer was de laatste keer dat jij samen met je team wat leuks hebt gedaan? We horen het al... Het is weer tijd voor een personeelsuitje in Utrecht! Waarom is een uitje met je collega’s zo belangrijk? Ten eerste is het fijn om samen met je collega's tijd te spenderen buiten het werk om. Je leert elkaar beter kennen en waarderen. Ook is het belangrijk om een personeelsuitje te organiseren om aan je personeel te laten zien dat je hen dankbaar bent voor het werk wat zij verrichten. Verwen je collega’s met een van onze geweldige personeelsuitjes in Utrecht!

Wij geven je graag een paar leuke ideeën voor een geslaagde dag in Utrecht samen met je collega’s. Bij ons kun je voor verschillende doeleinden terecht. Van teambuilding en elkaar beter leren kennen tot aan workshops en festivals. Zie je op onze website iets wat je leuk lijkt om te doen met je collega’s? Je kunt altijd contact opnemen met onze ervaren event managers. Zij helpen je graag om een leuk personeelsuitje te organiseren in Utrecht voor jou en je collega’s.

Indoor personeelsuitjes

Een indoor personeelsuitje is natuurlijk helemaal geschikt in de wintermaanden. Wanneer het buiten koud en grauw is, wil je niet het risico lopen dat je natregent tijdens een buitenactiviteit. Onze dinerspellen zijn tijdens de herfst en winter erg populair. De dinerspellen variëren van spannende themadiners tot hilarische quizzen. Vanuit Uitjesbureau is er altijd een professionele entertainer aanwezig die de middag of avond voor jullie verzorgd. Onze indoor personeelsuitjes worden georganiseerd in een horecalocatie in het centrum van Utrecht. Wij werken samen met diverse locaties en afhankelijk van de beschikbaarheid wordt er een locatie gekozen. Natuurlijk hebben jullie hier zelf ook inspraak in! Kies je voor een dinerspel? Dan speel je tussen de gangen van het driegangendiner een leuke game met je teamgenoten. De horecalocatie verzorgt het diner en vooraf kan iedere deelnemer zijn of haar dieetwensen doorgeven.

Outdoor personeelsuitjes

Ben je bezig met het plannen van een personeelsuitje in het voorjaar of zomer? Als het mooi weer is, is het heerlijk om buiten te wandelen en iets van de stad te zien. Met een stadsspel ga je het centrum van Utrecht in en voer je in teams verschillende opdrachten uit. Alle teams gaan op pad met een koffertje, met daarin de spelmaterialen en een tablet. Op de tablet verschijnen GPS-punten waar je met je team de opdrachten kunt vinden. De opdrachten variëren van foto- en video opdrachten, raadsels en puzzels oplossen en het beantwoorden van kennisvragen. Wanneer de 2,5 uur voorbij zijn, komen alle teams terug bij de startlocatie (een horecalocatie) en wordt het winnende team in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking. Het leuke aan een stadsspel is dat je tijdens het personeelsuitje ook wat van Utrecht meekrijgt. Je komt langs bijzondere bezienswaardigheden zoals de Dom, het Neude en natuurlijk de grachten en werfkelders waar Utrecht bekend om staat. Wil je na afloop van het stadsspel nog lekker borrelen of genieten van een heerlijk diner? Laat het ons weten en wij regelen het voor je met de horecalocatie.

 

Meer informatie over Uitjesbureau

Al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland; dat is Uitjesbureau! Ieder jaar weer verrassen we de markt met fantastische uitdagende concepten. Ons zeer ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.